Babyshower en kunst

Babyshower cadeau

De ontdekbare wereld van kunst en ambacht

Knutselen en creëren met je eigen handen was een ontluikende ervaring voor veel van mijn vrienden die besloten hebben om hun eerste kind te krijgen. Een aantal van hen beschouwt het als een vorm van ontspanning. Terwijl anderen op zoek zijn naar het denken en de rol van het moederschap op zich nemen.

Wandelen of joggen, tuinieren, schilderen, koken, lezen, koffie- of theepauze, leuke bedrijven, je eigen huis bouwen, 'kind zoeken' – al deze activiteiten zijn erg populair tijdens de zwangerschap. Je kunt zoveel zelf doen. Je bent niet bezig met enige activiteit die de beperkingen van andere ideeën vereist, zoals het kopen van de kleding en andere spullen die je nodig hebt wanneer het moment daar is. Met andere woorden, je gaat creëren. Je moet plezier hebben en positief zijn. Daarnaast wordt het ook voor jou een erg leuke ervaring. Als je niet positief bent, betekent dit dat je in een slechte geestestoestand zult zijn als je zelf een baby krijgt.

De babyshower die ik host

Ik heb nu mijn eerste zwangerschap achter de rug en om heel eerlijk te zijn was het een van de gelukkigste momenten van mijn leven. Maar ik weet hoe wispelturig de periode van de zwangerschap is. Dus als je een realist bent en je blijft vragen stellen, wees dan niet echt verbaasd als de zwangerschap van je vrienden uiteindelijk heel laat op je pad komt. Ik volgde vrouwen die hun horrorverhalen vertelden, en ze wezen er allemaal op dat ze teleurgesteld zijn over de situatie van een miskraam. Toch denk ik niet dat het de realiteit is van wat je doormaakt.

Toen ik zwanger was, stelde ik mezelf een prachtige vraag – waarom dragen vrouwen tijdens de zwangerschap (zwanger als het is door natuurlijke middelen?) 24/7 een tas om hun nek? Ik bedoel, als je buiten wilt eten, waarom ga je dan niet in de keuken om te koken. Er zijn voordelen van dit soort voedsel. Het is verfrissend en het kan je een goed gevoel geven van binnen. Maar als ik zwanger ben, heb ik zin om naar kantoor te gaan en gewoon de hele dag te zitten en niets te doen. Waarom krijgen andere vrouwen geen kans om gewoon ergens aan te denken? Werken is loon overwegen, maar mijn verantwoordelijkheid is voor mijn eigen baby en voor mijn eigen geluk. Maar ik zal je op de hoogte stellen van vrouwen die zeker hun baan zullen verlaten om moeder te worden zodra ze de zwangerschapsfase bereiken. Sommige vrouwen blijven thuis en zorgen voor hun baby's in hun huis, maar waarom zouden deze vrouwen moeten lijden als het jouw verantwoordelijkheid is om moeder te worden? Ik weet zeker dat deze vrouwen alle pijn voelen van het zwanger zijn!

Er zijn veel mensen die verbaasd zijn dat ze na de conceptie moeten wachten voordat ze iets kunnen doen. Het oogsten van voedsel uit hun tuinen zou voor sommigen een droom van God kunnen zijn. Het is ongetwijfeld een moment om van te genieten en gevierd te worden, maar als je naar je werk moet om geld te verdienen voor je gezin, mag je er zelf niet bij zijn. Het moment dat alle vrouwen thuis moesten blijven, zou ook niet uitmaken. Maar wie zegt dat je in deze wereld maar één ding kunt doen en ik ben bang dat dit artikel zal moeten blijven vertellen dat het het beste is om haar rekeningen te betalen!

Je weet maar nooit – kan een nieuwe opvoedingservaring zijn!

De toekomst van je zwangerschap

U kunt zich afvragen welk gevoel belangrijker is: een gezonde zwangerschap hebben of uw baby beschermen. Zelfs ik moet in gedachten houden dat ik mijn extreem gezonde baby soepel en veilig door de zwangerschap wil dragen terwijl ik geniet van mijn thuisblijven daarna. Ik vind het heerlijk om iets met mijn man te doen en daarom is het voor mij een must.

Neem de tijd om jezelf in vraag te stellen totdat je uiteindelijk beslist. Maar neem niet te vroeg een besluit en neem een ​​overhaaste beslissing. Bepaal je eigen onderbuikgevoel en als je het 100% zeker weet dan." Ik wil een mooie zwangerschap, een gezonde baby en genieten van het fotograferen van nord supply en prachtige modellen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.