De beste babyvoeding

Je baby kan geen granen verteren.

Childbirth education

Veel mensen maken de fout hun baby rijstgranen te geven omdat die rijker zijn aan koolhydraten en eiwitten dan een babygranen zonder vezels. Het is waar dat een dieet op basis van granen meer voedingsstoffen bevat dan een generieke cornflakes, omdat een granengebaseerde babygranen toegevoegde vezels bevat. Baby’s verdragen rijst echter niet zo goed als granen voor volwassenen, ze krijgen meer last van winderigheid en een opgeblazen gevoel als ze het eten. De navelstreng en de placenta kunnen het voedsel ook op een natuurlijkere manier breken.

Zorg ervoor dat de voeding van uw baby afkomstig is van verteerd voedsel. De baby heeft veel goede vezels en B-vitaminen nodig om in alle lagen van het lichaam de juiste kracht te krijgen. Diarree, constipatie en volumineus weefsel kunnen allemaal de vooruitgang van uw baby vertragen. De beste babyvoeding zijn hele voedingsmiddelen zoals gepureerde groenten en fruit, magere ontbijtgranen en drie uur borstvoeding Een baby die borstvoeding krijgt, stimuleert de groei en ontwikkeling van zijn twee primaire voedingscentra: het GI-darmkanaal en het L-darmkanaal.

Maak je geen zorgen over het voeden van een baby met een volledige chocoladereep. Het is inderdaad koolzuurhoudend en deels vloeibaar. De chocolade, 2,4 calorieën per gram, en de wow-factor zorgen ervoor dat de billetjes van uw baby in beweging blijven en zijn maagje gemakkelijk leegloopt. Chocolade is ook rijk aan calcium en vitamine C, en helpt de huid en ogen gezond te houden voor een gelukkiger babyleven. Chocolade kan een leuke, veilige en stimulerende toevoeging zijn aan het dieet van je baby.

Je baby zal de calciumrijke sojamelk of het calciumrijke sinaasappelsap niet missen. Hoewel ze minder calcium bevatten dan melk of sap, geeft Creative voeding accurldest3 zonder botten en vetarme voedingskeuzes zoals cornflakes, diepvriesfruit, donkere kaas, yoghurt en vlees in blik.

Baby’s verplegen is je beste job. Er zijn niet veel banen zo leuk als het verzorgen van een baby. Het is een totaal fysiologische taak, precies hetzelfde als het voor ons volwassenen is. Moedermelk is de enige vloeibare voedingsbron voor je baby tot zes maanden. Zelfs dan levert moedermelk je baby meer calcium op dan melk. Het doel is om het comfort en de veiligheid te krijgen om je baby aan je borst te voeden, ongeacht je status. Door de stimulatie van de tepel wordt oxytocine, het hormoon dat verantwoordelijk is voor de melkproductie, geactiveerd, waardoor er meer melk in de borst wordt geproduceerd. Het kan zijn dat afkolven niet uw beste keuze is vanwege het ongemak en het risico dat de tepelpenis in de mond klikt of tere melktanden in de familie stoot.

Het vergen van borstvoeding vergt veel tijd en toewijding. Zelfs als je alle slaap krijgt die je nodig hebt, zal het verzorgen van een baby die nooit slaapt, je zorgen op jouw kosten en die van jou alleen worden geïnvesteerd. Net als wanneer u een nieuwe auto koopt, kost het veel tijd om aan uw nieuwe auto te wennen. Op dezelfde manier zult u moeite hebben om u aan te passen aan het geven van borstvoeding aan een baby die nooit slaapt.

Er wordt gezegd dat ons lichaam en onze geest soms onze volledige aandacht nodig hebben. Net zoals je je baby niet alleen zou laten om naar de winkel te gaan, neem de tijd om te wennen aan het feit dat jij degene bent die de baby moet voeden; je baby is het belangrijkste in de wereld voor jou. Dit kan helpen om u te motiveren om de uitdaging van het altijd borstvoeding geven aan te gaan. Jij hebt nu de leiding over alles en het is het belangrijkste en belangrijkste wat je ooit voor je baby zult doen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.