Hoe zorg je voor je geboorte

Ontspannen bevallen

Ik ben opgeleid om borstvoeding te geven en daarom ben ik in staat om natuurlijke bevallingen te begrijpen, en ook bevallingen met terugwerkende kracht. Maar je kunt ook ziekenhuizen vinden die allerlei behandelingen doen, en stel dat je een ziekenhuis hebt gekozen en ze willen dat je je baby in dit ziekenhuis ter wereld brengt, stel dan dat het natuurlijke vroedvrouwen zijn zoals ik, die geloven dat ontspannen bevallen op een natuurlijke manier moet gebeuren, dan zou je verwachten dat je een natuurlijke bevalling krijgt, het is niet alleen mogelijk, niet onmogelijk, je kunt verwachten dat je een natuurlijke bevalling krijgt, maar je moet je bewust zijn van dit proces, want we herinneren ons allemaal het begin van het leven, wanneer was de eerste keer dat we een baby kregen?

We beginnen met 5 uur ’s morgens tot 1 uur ’s middags… en je zou kunnen zeggen dat het helemaal van voren af aan begint, we beginnen met 5 uur ’s morgens tot 1 uur ’s middags, en je weet dat ons lichaam van nature veel energie opwekt voor de eerste fase, en je doorloopt het proces van 5 uur ’s morgens tot 12 uur ’s middags. Om dit proces natuurlijk te laten verlopen, moet je helder denken, mentaal alert zijn, en focus hebben. Als je het eerste deel van de gedachte goed hebt, zul je niet op de verkeerde plaats bevallen, wat je op zijn beurt zal helpen in het proces.

Het omschakelen van de aandacht, van extern naar intern, start de golf die ik latching noem en we verankeren die aandacht om 12 uur ’s nachts. Dus zoals je ziet beginnen we de golf om 12 uur ’s nachts en het bereikt zijn piek tussen 12:30 en 14:00 uur. Dat is de tijd dat je natuurlijk zult bevallen, maar zoals altijd voordat je aan een nieuwe cyclus begint, wil je de juiste aandacht krijgen. Natuurlijk bevallen betekent dat je al voor 12:30 uur aan de nieuwe fase begint Je hebt een aandacht nodig die je de hele bevalling volhoudt en die je tijdens het proces de juiste aandacht geeft. Als de juiste aandacht niet voor het juiste tijdstip (het begin van de bevalling) wordt gegeven of bekend is, zal de bevalling niet soepel verlopen, het energieniveau in het lichaam kan niet aan wat er in het lichaam gebeurt.

Wanneer je bevalt is dat een unieke kans om je voor te bereiden op het volgende leven. Natuurlijke bevalling moet worden ondersteund door een aandacht die nodig is voor de hele geboorte-ervaring, van het samentrekken van het bekken tot de bevallingshouding; het is een complete stressverlichting en voorbereiding op het volgende leven.

Lees meer:
Zwangerschapscursus Apeldoorn
Hypnobirthing cursus

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.