Kinderopvang

Kinderdagverblijf Schiedam

Ons Kinderdagverblijf in Schiedam richt zich op kinderen met een specifieke behoefte. Uw kind is uniek; u wilt dat de opvang aansluit bij de behoefte van uw kind. U vindt bij ons een plek met een stimulerende omgeving in een compacte, veilige en ondersteunende sfeer. Wij geloven dat de beste leerkrachten van cruciaal belang zijn om uw kind te laten opgroeien zoals u dat wilt.

Onze zorgvuldig ingerichte leeromgeving:

Het kencentrum van Schiedam richt zich vooral op kinderen van 1 tot 4 jaar. Het lesprogramma is gebaseerd op vakken als alfabetten, vormen, tegenwoordig, tekenen, deeltijdstudies en getallen. Er zijn speelruimtes in de klaslokalen en er zijn in totaal 16 speelruimtes, waaronder een manipulatieve speelplaats en een jungle, met een klimwand, die het tuingedeelte doorkruist. Het gebouw van de kleuterschool is immens en vervult zijn potentieel alleen met kinderen. De klaslokalen zijn ruim, maar niet zoveel als thuis, waar zowel ouders als kinderen zich het prettigst voelen. Schiedam heeft grote buitenspeelterreinen zoals bushland, speeltuin en tummy play area voor zowel buiten- als binnenkinderen van alle leeftijdsgroepen. De speelplaatsen zijn ruim opgezet �> Schiedam heeft geen omkijken naar de omgeving, uw kind ontwikkelt liefde voor de natuur, verantwoordelijkheidsgevoel en nieuwsgierigheid. Ons centrum speelt ook in op de verschillende mogelijkheden van kinderen, afhankelijk van de leeftijdsgroep. Een kinderstoel of schommelstoel is beschikbaar voor kinderen die extra comfort en veiligheid nodig hebben in een kinderopvang. En voor degenen die de voorkeur geven aan de kleinere familiecentra, zijn er tuinruimtes waar uw kind thuis in kan spelen.

De Kennis van Dagopvang:

Wij weten hoe belangrijk het leren van een kind is, en ons voorschoolse centrum richt zich op alle leeftijden van nu. U heeft een leerjaarprogramma voor uw kind, en kinderen kunnen hun taalvaardigheden ontwikkelen, en spelen zoveel ze willen in ons kleutercentrum. Kinderen kunnen ook een complete kleuterschmink krijgen, zoals beeldhouwen en glazuren, variërend van de krijt- en papierharkwereld, tot de tuinierwereld met hun eigen tuin.

Eco-Safety International:

Natuurlijk is er een enorme behoefte om ervoor te zorgen dat ouders en hun kinderen niet worden blootgesteld aan mogelijke risico’s van luchtverontreiniging en waterverontreiniging. Om de omgeving schoon en veilig te houden moet uw kind alfabetten, maten, vormen en kleuren kennen. Het centrum is milieuvriendelijk, maar ook veilig.

Als ouder wilt u alleen het beste voor uw kind en ons kinderdagverblijf voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen om het Simpsons kinderdagverblijf tot het beste van allemaal te maken.

Lees meer:
BSO Schiedam

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.