Vmbo-school

Drie Mannen Die Zich Dichtbij Venster Bevinden

Welkom bij de Vmbo-schoolfamilie!

De Vmbo-school is erg populair. Veel leerlingen staan te popelen om elke dag naar school te gaan. Daardoor schrijven veel andere mensen in de gemeenschap hun kinderen ook in op dezelfde school. Dit heeft het openbare schoolsysteem in een neerwaartse spiraal gebracht. Dit heeft een slechte invloed op de leerlingen vanwege hun egoïsme. Zij nemen hun leerplicht serieus en missen daardoor de zin van het naar school gaan.

Specialisatie

Weet u waar het bij schoolonderwijs om gaat? Het gaat over het begrijpen van specifieke dingen. Zo zijn er leerlingen die kunnen uitblinken in academische vakken, terwijl anderen kunnen uitblinken in atletiek of in wiskunde. Het vmbo biedt dat aan iedereen. Het gaat erom dat we het recht hebben om te zeggen dat we iets verdiend hebben.

Dat is wat het Vmbo onderscheidt van andere openbare scholen. Wij buigen dagelijks de regels. We passen het systeem aan aan elke aanleg. Dat is het mooie van privé-scholen. Zelfs tijdens examentijd, als je iets moet studeren of voorbereiden, kun je particuliere hulp nemen. Dit is een persoonlijke zaak en dat moet je ook doen.

Hoe klinkt het om iemand te hebben die je kind vertelt wat hij of zij moet doen of niet moet doen? Dit is ijdele hoop als het verkeerd wordt gedaan. Het is de taak van de leerkracht om dit te doen, en hij of zij moet goed worden opgeleid.

Klaslokalen

Een klaslokaal is geen decoratie. Het is de plaats waar kennis wordt gevormd en toegepast. In een gewoon klaslokaal zijn er posters, boeken, muren, stoelen, dus het is een basisingrediënt van leren. Wat je maakt en hoe je het maakt is aan jou. Sommige mensen zeggen dat de vmbo-school draait om keuzes maken. Misschien heb je op bepaalde pagina's in het journaal gehoord dat een vmbo-school misschien niets voor jou is. Dat is flauw. Een vmbo-school is er voor iedereen. Als je het water wilt testen, zijn andere privéscholen dat ook. Bedenk dat keuzes maken in het leven de ondertoon van het leven zelf is.

Mocht u nog meer geruststelling nodig hebben, praat dan met uw zoon of dochter. Zij zullen u kunnen uitleggen hoe u een keuze maakt. Om een speciale lunch te kopen of om naar speciale evenementen te gaan, zoals de pinkster-, christelijke, mainstream enz.

Privéscholen zijn niet voor iedereen weggelegd, maar als u de arm van uw kind wilt buigen om hem aan het lezen te krijgen, om hem zijn huiswerk te laten maken, of om hem harder te laten werken, dan is een vmbo-school misschien net wat u zoekt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.