Hoofdbeschermers

Als u geld wilt besparen op uw wieg, ga dan voor een wieg hoofdsteun in plaats van de standaard deken. De hoofdsteun kost u minder en het extra voordeel van het niet heen en weer hoeven te veranderen is de kosten waard.

De standaard dekens zijn vreselijk voor de huid van je baby, en ze kunnen zelfs allergisch zijn voor jouw allergieën. Ze zorgen ook voor veel rommel, en kunnen ervoor zorgen dat u op uw kind moet slapen om wat comfort en veiligheid te krijgen. Wieg hoofdbeschermers zijn de oplossing zonder de bank te breken.

Als u voor een wiegje hebt gekozen, is een hoofdbeschermer de enige optie. Ze zijn zacht en effectief. De wieg hoofdbeschermers passen op kleine frames, ovaal, rechthoekig of vierkant, waardoor elk soort hoofd er net zo presentabel uitziet als een pasgeborene.

Ze hebben verschillende grote voordelen ten opzichte van wegwerp baby dekens.

Hoofdbeschermer ledikant

– Ten eerste houdt het het hoofdje bedekt. Er moet een lichte, dunne deken worden gebruikt, omdat pasgeborenen nog niet genoeg warmte kunnen produceren om goed te kunnen ademen. Een waterfleswikkel is perfect, en bepaalde stijlen kunnen tijdens de nacht worden gebruikt en omgeslagen. Hoofdbeschermer ledikant

– Ten tweede moet de hoofdbeschermer winddicht zijn. Vrij kunnen bewegen is cruciaal, en windweerstand is perfect om te voorkomen dat uw baby stoffig en chagrijnig wordt. U hoeft ook minder snel weer over te schakelen op dekens als uw baby groter wordt.

– Ten derde zijn ze zeer duurzaam. Ze hebben comfortabele, verzachtende materialen met extra ingebouwde elasticiteit. Dit zorgt ervoor dat uw baby een goede ondersteuning van het hoofdje heeft. De garantie van een dergelijke kwaliteit en stevige ondersteuning is inderdaad de reden waarom ze zo populair zijn.

– Ten vierde zijn ze er in een brede kleurencatalogus. In tegenstelling tot elkaar, zijn babydekens divers wat kleur betreft. Ze komen niet allemaal precies overeen met de tint van de huid van uw baby, maar toch moeten ze er goed genoeg uitzien om er mooi overheen te passen.

– Ten slotte hebben de meeste babydekens vondstrails, waardoor ze op een groter formaat vallen. Dit garandeert kopers dat ze groot genoeg zijn voor baby's om zich er prettig bij te voelen, en als zodanig zou u het niet moeilijk moeten hebben om uw baby ze te laten dragen.

Deze kleine vooruitgang is een grote stap in de babymode. Belangrijker nog, het maakt babydekens gewoon beter. Nu kunt u voorkomen dat u oververhit raakt en dat uw baby constant klaagt dat hij zich niet lekker voelt, vooral tijdens het koude weer. Zorg ervoor dat u ze uittest zodat u weet wat een comfortabele temperatuur is. Als algemene regel geldt dat ze 65 graden of hoger moeten zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.