De prenatale van de baby

Pretecho Rotterdam

Dit is een prenatale echografie foto van een gezonde baby:

Uw baby is tussen de 7-9 sym onisch groot bij de geboorte. Ze illustreren zeer gedetailleerd de "lays" van het lichaam, met inbegrip van eventuele beschadigingen van het ruggenmerg, de hersenen en het hart. Deze echografie is zeer belangrijk om de verloskundige diagnose en de zekerheid van de toestand van de baby vast te stellen. Het is ook diagnostisch om de ligging van uw kind te zien en om eventuele aandoeningen die afwijken van de norm te controleren.

U hebt waarschijnlijk van beroemde lichaamsexperts de verschillen van hun baby te zien gekregen door de opmerkzame ogen. Wij weten ook dat er vele andere individuen zijn die het lichaam op dezelfde manier bewerken. Deze eeuwenoude kennis zal bijkomende details over uw lichaam onthullen waarvan u zich voordien misschien niet bewust was. Deze onderscheidende ogen kunnen u alleen naar het hoogtepunt brengen.

Een andere verklaring waarom de onderscheidende ogen sommige technieken zullen onthullen die gewone ogen gewoon niet kunnen zien, is dat deze training soms tijd vergt. Het hangt af van de leeftijd van de baby, maar het lijkt erop dat de onderscheidende ogen relevante informatie sneller en beter zullen vinden.

De nauwkeurigheid van de procedure is groter naarmate de baby groter is, want hoe groter de baby, hoe minder de achtergrondinterferentie die u bij de vermoedens kunt ondervinden. Dit betekent een grotere kans op een goede meting.

Sommige circuits van het lichaam van de baby, evenals de veranderingen in de positie, kunnen het geslacht van uw baby aantonen. Uw bezoekende verpleegster zal precies weten waaraan uw baby waarschijnlijk is blootgesteld vanaf het moment van de bevalling. Dit is geen exacte wetenschap, natuurlijk wordt een baby in de meeste ziekenhuizen tegen die tijd gewogen.

Natuurlijk is het antwoord op een belangrijk rapport al jaren bekend. Soms kan alleen een arts een antwoord geven op vragen. Het is verstandig om met uw arts te overleggen over uw tweede prenatale.

In het midden van deze test staat de hartslag van de baby. De hartslag van meer dan 60-100bpm is prachtig om te horen. Sommige mensen vinden het geluid rustig en zacht, terwijl anderen de hartslag een giller vinden. Het instrument dat het meet is een beetje lawaaierig waardoor het moeilijk is het geluid te horen. Af en toe lijkt het instrument nieuwsgieriger te worden. Aan het eind geeft het aan dat de baby gelukkig en gezond is. Vaak vond men het leuk om de betekenis van de hartslag en de spieractiviteit te zien.

De hartslag van een baby is een beetje anders dan die van anderen. De hartslag van uw baby is meestal 100bpm of meer. Bij andere tests die zijn ontworpen om de foetus te meten, krijgt u dit signaal te horen. Ze leggen uit wat er gebeurt en wat de bpm of hartslag is. De arts zal de hartslag van de baby nemen en vergelijken met de grenzen van wat de baby elektronisch kan horen. Is een signaal dat de baby niet kan horen? Ja, dan kan het niet nauwkeurig zijn. De hartslag van een baby wordt dus ook gemaakt door de hoeveelheid geluid te meten die de foetus of de baby hoort terwijl hij in de baarmoeder zit.

Er is nu een probleem met deze methode als uw baby een aandoening heeft die de willekeurigheid van de bpm verstoort. Sommige kinderen worden gestoord door geluiden die niet normaal zijn. Er zijn ook situaties waarin de baby begint te begrijpen dat er iets mis is, zoals bij kinderen met toevallen.

Dit betekent, en inmiddels bent u aan het geluid gewend, dat de hartslagmonitor moet worden genomen. U zult ook horen dat de hartslag van de baby stijgt. Dit is geen signaal dat de baby een ernstige infectie heeft of aan een of andere sterke ziekte lijdt. De gevallen hiervan zijn in de minderheid. De baby heeft een aandoening waar hij op een bepaalde manier mee om moet gaan en zijn hartslag moet worden gemeten met een nauwkeurigheid die nodig is.

De baby heeft een digitaal verdeelde hersengolf als het hartslaggeluid dat hij hoort in frequentie toeneemt. De hartslag kan in frequentie stijgen en dalen en heel onregelmatig worden. Gewoonlijk wijst de onregelmatigheid niet op een ziekte van welke aard dan ook. Het kan ook zijn dat de baby niet begrijpt hoe hij moet lezen. Het komt voor dat een kind een korte periode van onregelmatigheid heeft voordat de baby op gang komt. Dit is geen weerspiegeling van de positie of het welzijn of de opvoedingsvaardigheden van de ouders.

Het gaat erom uitdrukking te geven aan de onrust van de baby en hulp te bieden bij het begrijpen van wat de baby met zijn groeiende hersenen doet. U kunt het transcFuck-systeem gebruiken. (Ex Je 59, ba 6/11/ reformative therapy and attaining life plan, trivia,turbo diet, yoga and other myth-busting techniques, deze website); jezelf op een low-carb ho-doom zetten zonder ook maar iets te veranderen. Hoe gaat het met je baby? Je baby zal niet praten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.