Het belang van een gezonde voeding

Hapjes baby

Wij begrijpen het belang van gezonde voeding en ondersteunen u bij het maken van gezonde keuzes voor uw gezin. Baby yogurts en fruit trays zijn beschikbaar frootie. babygreens die beschikbaar zijn in volwassen maten.

Babyyoghurt is een uitstekende keuze om het vitaminegehalte van uw gezin te verhogen. U hoeft zich geen zorgen te maken dat de zuigeling niet genoeg ontwikkeling of calcium krijgt door het koken of bewaren van groenten en fruit die in de magnetron worden verhit. Vitaminetabletten en mineraaldranken zijn te koop in kruidenierswinkels en reformzaken. Wanneer u groente- en fruitbakjes klaarmaakt, moet u het fruit goed wassen en drogen. Het wordt aanbevolen fruit te schillen om de koolhydraten sneller in de bloedbaan te laten vrijkomen.

Groenten en fruit bevatten veel wateroplosbare vitaminen (A, C en D) en verschillende enzymen die uw lichaam helpen optimaal te functioneren. Sinaasappels bevatten vitamine C. Watermeloen is ook een goede bron van wateroplosbare vitamine C

Druiven bevatten resveratrol en quercetine. Deze twee fytochemicaliën werken ontstekingsremmend in het lichaam en beschermen tegen door röntgenstraling veroorzaakte cataract. Druiven helpen ook het risico op hartaandoeningen te verminderen.

Nieren en beendergestel (nierbeschadiging voorkomen) – Kaliumsuppletie is belangrijk voor boomgaardmedewerkers die knapperige, rozijnen, celwanden leveren, om weer normaal te worden. Kalium komt voor in voedingsmiddelen zoals tomaten, aardappelen, zoete aardappelen, citroenen, rijst, natuurlijke aardappelen en zalm.

Bescherming tegen maag- en darmkanker – Quercetine beschermt tegen maag- en darmkanker. Lichaamsbeweging bevordert de productie van quercetine in uw lichaam. Groenten, fruit, volle granen en bonen bevatten een hoog gehalte aan quercetine.

uw energie op te laden – Vitamine B-complex is essentieel voor uw energiestoot en bescherming tegen uitputting. Vitamine B is aanwezig in de lever en de omzetting ervan in energie is een van de beste voorbeelden die je kunt nemen, omdat het een van de meest efficiënte van de vitaminen is. Wat het zo opmerkelijk maakt, is dat het niet alleen kan helpen bij het aanmaken van energie, maar ook andere voedingsstoffen beschermt, zodat ze hun cruciale werk kunnen doen.

Om de uit Vitamine B gewonnen energie zo snel mogelijk te maken, moet het de zure omgeving in je lichaam overleven. Om dit te doen heeft het de aanwezigheid van bepaalde mineralen nodig. Het gebrek aan deze mineralen leidt tot een geleidelijk verlies van energie, wat op den duur tot ernstige ziekte leidt.

Om in onze energiebehoefte te voorzien, moeten we een dieet volgen dat rijk is aan dierlijke eiwitten, vetten en koolhydraten. Het zou ons ook goed doen als we minder suiker en zout zouden eten.

Nu we weten welke voedingsmiddelen we nodig hebben voor een goede gezondheid, is het ook belangrijk op te merken dat bepaalde voedingsmiddelen helpen ons immuunsysteem te versterken. Daarom is het zo verstandig om zoveel mogelijk natuurlijke geneesmiddelen te gebruiken. Het helpt ook om eventuele tekorten aan vitaminen en mineralen op te heffen.

Het vergt een teamprestatie om een lichaam gezond en actief te houden. Voedingssupplementen dragen in grote mate bij tot de teamprestatie.

Soms is het echter moeilijk om de juiste supplementen te vinden die aan uw behoeften voldoen. Als u gewend bent een geneesmiddel op recept te nemen voor uw gezondheidstoestand, zou het in uw voordeel zijn te overwegen natuurlijke voedingssupplementen te proberen.

U moet zich er ook van bewust zijn dat supplementen niet gereglementeerd zijn zoals geneesmiddelen dat zijn. Niet elk supplement is veilig voor iedereen.

Mijn advies zou zijn om wat onderzoek te doen, en dan (als u een patiënt bent die een gezondheidsprobleem wil vermijden of behandelen) met uw arts te overleggen welke supplementen voor u het beste zouden zijn.

U wordt ook aangeraden om voedingssupplementen te gaan gebruiken op advies van uw arts.

In mijn klinische praktijk zie ik elk jaar veel patiënten die niet de juiste medicijnen volgen en een hoog risico lopen op hart- en vaatziekten en vele andere ziekten, vaak gewoon omdat ze niet actief genoeg zijn, niet de juiste supplementen nemen en in plaats daarvan kiezen voor medicijnen die alleen bedoeld zijn voor een stervend persoon. U wilt zeker uw medicijnen met de grootste zorg en de hoogste overweging kiezen.

Lees meer:

Eerste hapjes baby

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.